rempit di kamunting

22 hb 6 2008, setiap hari ahad kalau nak tengok cub race free boleh la datang ke kamunting industrial park…tempat default bagi geng rempit.

selain boleh melihat aksi racing mereka..kalau bernasib baik boleh jugak melihat lagak ngeri bila berlaku eksiden..

yang bestnya..xder seorang pun pak polis yang datang..apa lagi kereta peronda…lain pula kesahnya jika hari biasa…setiap sejam mau 2 bijik kereta peronda yang dok round sekitar kawasan ini…

dah nak balik dah…

free ride!

ohya..aksi ni hanya pada hari ahad..di sebelah petang sahaja..hari lain datang..cuma ada mat bangla..dok race basikal…

imho!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s