padang polo

16 hb 6, 2008 yang lalu…istri aku telah mengambil peperiksaan ptk..di sekolah menengah teknik brass..dekat dengan padang polo di bandaraya ipoh…

school…

sebenarnya aku dah lupa pada nickname tempat ni…nasib baiklah ada kenalan anak jati ipoh..so just call dia dan tanya dia ttg tempat ini..

cara nak pergi kesana amat la mudah..just keluar interlink ipoh selatan..dan mengala ke hospital pantai..pada persimpangan lampu isyarat bersebelahan hospital tersebut..ambil kiri…trus..sehingga jumpa persiaran brass.. belah kiri tau…sebelum jumpa roundboard…ada kubur cina…

name of the rood

perperiksaan tu memakan masa 2 jam lebih..so aku just pusing-pusing kat mana nih…nampak bagus…tapi ada juga menda x berapa bagus aku jumpa…salah satunya..

tandas awan yang di kunci…

lebih baik xder tandas..dari ada tandas tapi berkunci..mungkin kontraktor yang di tauliahkan oleh dbi malas nak cuci…so baik konci..

apa pun..taman ni memang popular…best je permandangan..dan bersih…

anak aku yang ikut sekali..

oyla lupa pulak nak kasitau nama sebenar tempat ni..

macammana boleh jadi padang polo aku pun xtau…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s