free wifi di kfc giant kamunting..

pada yang ada notebook dan suka free surf..bleh pi ke giant kamunting..kfc kat situ dah ada free wifi..

banner iklan…

tapi hari ahad lepas..aku cuba kat sana tapi x dapat surf la plak..cakap ok..tapi x ok la plak…dan maklumat dari manager pun cam orang x reti ttg wifi je…yang di kata..”sebentar tadi ada orang guna..boleh je..” ayat mengelak paling std…

sib baik aku x guna linux semalam..kalau dah..sure aku dah pedajal wifi derang…sib baik la..

ni config aku..

connet tapi x bleh surf…browser cam dok cari defaut gateway je…tapi di sebabkan aku bawak nb yang guna xp..so aku x bleh buat apa-apa yang patut pada wifi tu untuk memulakan edisi siasat…

x per lain hari cuba lagik…lagi pun dekat bebenor dengan umah aku..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s