di selangor

hari ni..20 hb..aku kat kl..ada kerja sikit kat ibm dan tmnet..biasa la..nak carik makan…well aku sampai semalam..dengan keluarga aku..kita orang sampai kat rumah kakak ipar di sungai buluh pada pukul 1.40 pagi..biasa la..aku lebih suka drive malam..bertolak dari kamunting pada jam 8.30 malam…he..he..he..

kakak ipar aku ni dok kat paya jaras hulu dekat dengan bakar arang nih..area sungai buluh..tompek orang jawo…best jugak tempat ni..aman je..

depan rumah kakak ipar, anak aku dengan anak kakak ipar..

cermin belakang keta kembara abang yus pecah..retak seribu..camna jadik aku x tau..tapi sure ada punca..mana mungkin xder punca..tengah hari baru derang sedar..huh..nasib-nasib..mau cecah rm 400 kalau nak tukar nih..

retak seribu…

petang ni aku bercadang nak ke rumah abang mior..lama dah x dengar berita dari derang ni…maklum lah semenjak dok kat rawang ni…

bersambung….

aku sampai ke rumah abang mior jam 4 petang..xder jauh mana dari sungai buluh…derang la ni dok kat bandar tasek putri…rumah kat sini suma 200k above..tapi nature building dengan material memang xder kualiti..kalau kat kedah jangan harap le bleh laku jual..

just chit-chat kat sana..kak salmah masak nasi ayam…sedap jugak..tapi sebab dah makan kat rumah kak ipar sebelum keluar..so kureng la selera…

abang mior baru pulih dari sakit angin pasang…sebab utama terjadi kerana suka sangat minum nescafe…huuh..aku memang x suka nescafe..

bergambar depan rumah..

kami sekeluarga beredar dari rumah kak salmah pada jam 7 petang.. dan kami cuma sampai ke rumah pada jam 12.20 tengah malam..sebab singgah tidur dulu kat r&r sungai perak pada jam 9.40 sebelumnya…

letih..tapi lega…

kos? herm..minyak petrol rm 80, makan-makan rm 30, tol..60..dan sure ada plus minus…tapi cam biasa..senang kira..so aku lumsum kan…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s