cerita tentang hiasan dalaman kereta

ha..tajuk kali ni lain sikit. selalu orang buat hiasan dalaman rumah…kali ni aku nak tunjukkan perihal hiasan dalaman kereta…

apa pun aku malas nak taip bebanyak…just tengok je lah gambarnya..

bahagian dalam kereta..

cantek…

bumbung kereta..bahagian dalam..

renovasi kereta cam ni..selain nampak unik…ianya boleh menyejukkan kereta…dan kereta xder la nampak cam plastik je..

kos…herm…kata empunya bengkel…untuk kereta kancil 660cc…harga start dari rm 450, 850cc rm 550

bagi kereta iswara, wira dan lelain sedan…rega start dari rm 750…rega juga amat bergantung pada material yang nak digunakan..lagi mahal material lagi tinggi cajnya…

nak buat? boleh contek kat bawah ni..

contek me!

cool je abang ni..x army…

imho!

About these ads

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s